Bericht versturen
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Maggie

Telefoonnummer : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

het vouwen van verpakkende doos

March 18, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over het vouwen van verpakkende doos

Het vouwen van verpakkende doos is één van de gemeenschappelijke stijlen van de verpakkingsdoos. Het wordt wijd gehouden van door klanten. Het vouwen van dozen kan overal in ons dagelijks leven worden gezien, die de brede waaier van toepassingen van het vouwen van dozen tonen.

 

De het vouwen voordelen van de verpakkingsdozen:

1. Lage verwerkingskosten. Vouwend kartons worden gemaakt van document, dat veel goedkoper is dan metaal, plastiek, glas en andere materialen.
2. Geschikt opslag en vervoer. Het karton keurt een het vouwen stijl goed, die ruimte in het pakhuis, het landgebied en de vervoersruimte opslaat.
3. Geschikt voor diverse drukmethodes. De oppervlakte van het karton is niet alleen geschikt voor gravure, letterzetsel, en lithografische druk, maar ook kan met patronen en karakters van diverse stijlen worden verfraaid.
4. Geschikt voor automatische verpakking. Het vouwende karton heeft een eenvoudige structuur en is geschikt om op geautomatiseerd machines en materiaal te vullen en te verzegelen.
5, goed recycling. Document het materiaal is een milieuvriendelijk materiaal, dat kan na gebruik worden gerecycleerd en worden opnieuw gebruikt.

 

 

 

Divers-opvouwbaar-stijf-dozen

 

 

1. De basisvoordelen om Vouwende Dozen voor uw Producten te gebruiken is daar om het even welke oplossing om onze verzending te bewaren van douanedoos verpakking? Ja, de heer, kunnen wij zelfde type hebben van de verpakking van assortiment in het vouwen van dozen die geen schade tijdens het verschepen krijgen. Er is altijd een oplossing van alle problemen in de wereld. De bovengenoemde dialoog moest tussen me en mijn werkgever onbeschadigde verzending krijgen die van douane dozen vouwen. Hebt u ooit gerealiseerd dat deze dozen ook een probleem voor om het even welk van u kunnen worden? Of u voor vertoningsdozen, bakkerijdozen, speelgoeddozen of zelfs verschepende dozen opdracht geeft tot, wordt de schade die tijdens het verschepen in deze soorten de verpakking van dozen wordt geberokkend een grote opbrengstschok voor de bedrijfseigenaars, merchandiser en zelfs voor detailhandelaars. Daarom worden deze die verpakkende dozen vanaf al deze uitdagingen van de bedrijfsmarkt vouwen hoogst geadviseerd.

 

 

maxresdefault

 

 

2.If u behoort tot om het even welke bedrijfssector of industrie, dan kunt u beter de waarde hiervan begrijpen die dozen vouwen. Het gebruik van het Vouwen van Verpakking met Voordelen zoals reeds verteld deze groothandel die dozen vouwen kan gemakkelijk op talrijke gebieden worden gebruikt. Bijvoorbeeld, voor kleding verpakking, bloost de kosmetische verpakking voor lippenstiften, mascara, stichting en veel meer. Verder, is er een beroemd type genoemd de dozen van de douanekoker, dat op diverse gebieden zoals voor de verpakking van de banketbakkerijen als makarons, donuts, cupcakes en a lot more wordt gebruikt. Verder wordt dit type van het vouwen van dozen ook gebruikt als haaruitbreiding verpakking in de make-upindustrie. Deze die verpakkende dozen vouwen hebben zo vele voordelen voor zijn klanten zoals:  de flexibiliteit met Creativiteitdouane die dozen vouwen is zodat veel voordelig voor de commerciële industrie aangezien zij om het even welke vorm, ontwerp en grootte door techniek kunnen gemakkelijk geven.

 

 

ba201907121737529313127

 

 

3. Bovenal, kan deze drukaanpassing geschikter worden voor het vouwen van dozen met het gebruik van de procedure van de matrijzenbesnoeiing waarvoor de fabrikanten slechts de machine van de matrijzenbesnoeiing gebruiken en al douanedoos verpakking gemakshalve met hetzelfde ontwerp drukken. Dit helpt u die niet alleen zelfde type van druk over al deze dozen krijgen in plaats daarvan deze groothandel die dozen vouwen voor u om betaalbaar wordt te kopen. Anderzijds, als u voor stijf type gaat, wordt de druk een klein duur beetje en vereist veel meer inspanningen dan douane vouwend dozen.

 

 

timg

 

 

4. Aangezien ik reeds deze die heb verteld hebben de dozen zeer sterke capaciteit om kleurenschema's te absorberen vouwen. Daarom kunt u voor wanneer gaan van druk die vier kleuren kan hebben die tot zeven kleuren kunnen ook uitbreiden. Wanneer dergelijke soorten voorwaarde dan worden toegepast kunt u gedrukt worden vouwend dozen met de CYMK-regeling die Cyaan betekent, Geel, Magenta en Zeer belangrijk of PMS. Er zijn heel wat drukstijlen zoals grafisch, laser en digitaal maar nu hebben een een een lithografie, gravure en flexography van de dagcompensatie voor douane de voorkeur vouwend dozen Sterkte het niet waar is dat als u het vouwen van dozen dan gebruikt u geen sterkte kunt krijgen. In plaats daarvan zijn er diverse die materialen die in de productie van de Douane worden gebruikt Dozen vouwen die hen sterkte, robuustheid en bestand mogelijkheden tegen al type van schade verstrekt.

 

 

initpintu_ 副本

 

 

Het houdt dat vouwend steek dozen door klanten worden gehouden van. Aangezien de levensstandaarden van mensen verbeteren, zal de vraag naar het vouwen van dozen blijven stijgen. Als u tot het vouwen van dozen wilt opdracht geven, gelieve ons te contacteren.

 

Het vouwen van verpakkende doos.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in