Bericht versturen
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Maggie

Telefoonnummer : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

De douane lanceert Deksel Stijve Doos

March 17, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De douane lanceert Deksel Stijve Doos

 

 

De stijve Dozen worden beschouwd een als high-end product in verpakking. Met een niet opvouwbare spaanplaatbodem en een dekking, zijn zij één van de sterkste, nog elegante beschikbare stijlen van vandaag verpakking. De stijve dozen zijn groot aangezien de kosmetische dozen, de dozen van spelreeksen, juwelendozen, kledingsdozen, suikergoeddozen, kaarsdozen, gift dozen en meer eind plaatst. De stijve dozen komen in vele stijlen die verschillende einden kunnen gemakkelijk ontmoeten. De tweedelige stijve dozen met lanceren deksel zijn populaire stijlen, zijn zij gemakkelijk te openen en te sluiten, komend in om het even welke vorm uw einden en producten passen. Om het even welke kleur--of uw kunstwerk de kleur van vlekpantone, stevige de inktdekking van de pantonekleur 100%, of cmyk volledige kleur is--kan op stijve dozen worden gedrukt voor uw het brandmerken en marketing.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De douane lanceert Deksel Stijve Doos  0

 

 

De douane wordt twee stukken stijve dozen (opstellingsdozen) van Yison-Verpakking gemaakt van sterke spaanplaat en bestaat uit van twee afzonderlijke stukken die over elkaar glijden. Wat het van andere stijlen verschillend maakt is de manier het wordt geconstrueerd; elke doos kan worden aangepast om een verschillend punt aan te passen, dat één van de redenen is waarom het met onze klanten zo populair is.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De douane lanceert Deksel Stijve Doos  1

 

 

U hebt vaak dure chocolade gezien, suikergoed van hoogste die merken in mooie dozen worden ingepakt; de toeschouwers zijn zo opgetogen dat zij plukken dat de dozen door zelfs kennend niet de smaak van voedselpunt. Veel andere producten als juwelenpunten, polshorloges en parfums zijn ook ingesloten in deze dozen. Lanceer deksel de stijve dozen van het eisen door merken is aangezien zij zeer gemakkelijk zijn te openen en te sluiten. 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De douane lanceert Deksel Stijve Doos  2

 

 

Voor de douane stijve document vakjes, is het het schuimtussenvoegsel van EVA een ideaal type van het beschermen van materiaal om de beste bescherming aan de waardevolle maar gevoelige punten binnen te bieden. Bij één hand, heeft het het schuimtussenvoegsel van EVA het perfecte beschermende bezit; bij de andere hand, is het schuim van EVA gemakkelijk met de grote precisie snijden om de punten goed binnen te houden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De douane lanceert Deksel Stijve Doos  3

 

 

Yison de Verpakking produceert en levert de het Deksel Stijve Doos van de Douanelancering, die één van onze meest gekenmerkte douanedocument vakje producten is. De doos van het lanceringsdeksel is een doos met deksels en dienblad. Over het algemeen verwijst het naar hoogste deksels en onderst dienblad, of de afneembare doos van de deksel stijve opstelling. Met eenvoudige structuur, bovenkant en bodem genieten de stijlen van grote populariteit onder de verpakking van dozen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in