Bericht versturen
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Maggie

Telefoonnummer : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

Het Document van douanekraftpapier Zak

August 20, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Het Document van douanekraftpapier Zak

Wanneer het overwegen van geschikte economische oplossingen om gebruik mee te slepen, opteren de mensen gewoonlijk voor op zwaar werk berekende kraftpapier-document zakken. Deze handtassen van uitstekende kwaliteit kunnen zware materialen dragen en duurzame prestaties verzekeren. Kraftpapier-de zakken zijn beschikbaar in een verscheidenheid van grootte, gewichten en vormen om vele het dragen of opslagbehoeften aan te passen. Met zijn elegante verschijning en geavanceerde eigenschappen, wordt het nu wijd goedgekeurd door consumenten.

laatste bedrijfsnieuws over Het Document van douanekraftpapier Zak  0

De in het groot die kraftpapier-document zakken van stevig worden gemaakt, gemakkelijk-aan-dragen kraftpapier-document. Dit verstrekt een duurzame en geschikte oplossing voor de verpakking van zware materialen. Zijn stabiliteit en hardheid houden de materiële brandkast voor langere periodes.

Milieuvriendelijke document zak met een keus van kleurencombinaties


De duurzame kraftpapier-document zakken worden gewoonlijk gekozen door hen die voor het milieu geven. Deze modellen worden gemaakt van voor consumptie geschikte en rekupereerbare materialen.

laatste bedrijfsnieuws over Het Document van douanekraftpapier Zak  1

U kunt hen in een verscheidenheid van kleuren met inbegrip van bruin en wit ook vinden. De drukmodellen worden ook vervaardigd door sommige fabrikanten. Vandaag, worden de bruine kraftpapier-document zakken gewoonlijk gebruikt om hoogte te verstrekken - kwaliteitsbeelden. Sommige bedrijven gebruiken nu deze document zakken als de reclame van hun zaken. Dit zijn douane met product of van de productdienst aankondigingen wordt gedrukt die.

laatste bedrijfsnieuws over Het Document van douanekraftpapier Zak  2

Deze zijn één van de gemeenschappelijkste zakken die beschikbaar zijn. De departementaalste opslag en de kruidenierswinkel slaan gebruik op deze zakken. Zij worden gemaakt van eenvoudig bruin Kraftpapier-document en met een bodemhoekplaat vaak gekomen die met een ander blad van document wordt versterkt. Kraftpapier-document de zakken zijn zeer duurzaam. Nochtans, kan men hen een paar tijden vóór de zakkenslijtage uit opnieuw gebruiken. Plus, Kraftpapier-document kunnen de zakken zeer gemakkelijk worden gerecycleerd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in