Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Maggie

Telefoonnummer : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

gekleurde golf postdozen

March 17, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over gekleurde golf postdozen

Telkens als u een product verscheept, is de postdoos het eerste ding uw klant ziet. Regel niet voor een duidelijke postdoos! Het karton is een lege lei. Creeer een douane Gekleurde Postdoos die een duurzame indruk met uw grafiek, kleuren en overseinen maakt.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over gekleurde golf postdozen  0

 

 

Lever de e-commerceorden van uw klant, abonnementsdozen, en de promotieuitrustingen in uitstekende kwaliteit kleurden Golf Postdozen. Gemaakt van duurzaam golfkarton, is elke orde beschermd aangezien het aan uw klant verscheept.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over gekleurde golf postdozen  1

 

 

Wil de klanten u verzekeren herinneren? Het mailergeval biedt u aan dat kans. Als uw ontwerp, blijven de kleur, en het merk op de dozen, zullen de klanten u in mening hebben. U kunt dingen zoals uw plaats en dienst adverteren die op de mailergevallen wordt teruggegeven. Het is een goedkoop maar efficiënt marketing hulpmiddel.

 


laatste bedrijfsnieuws over gekleurde golf postdozen  2

 


Om te verzekeren bent u niet verward met concurrenten, blijkt een mailergeval handig. Allen u moet doen is stok uw embleem, uniek ontwerp, en kleur. Aldus, is er geen risico om met rivalen worden verward. Ontwikkel een Professionele ImageDress de manier u wilt richten bent wat wij vaak zeggen. Het zelfde is op product verpakking van toepassing. Met een aardig mailergeval, ernstig nemen de klanten uw merk.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over gekleurde golf postdozen  3

 

 

Onze douane Gekleurde Golf Postdozen snel worden één van onze populairste producten. Onze Gekleurde Golf Postdozen zijn sterk, duurzaam en met uw het gedrukte brandmerken zijn zeker om op uw klant indruk te maken. Of zou u klaar kunstwerk hebt of of niet wij gaat van het werk met u houden. Me maak niet als u niet de ervaring in drukontwerp hebt ongerust, zullen onze deskundige productontwerpers u door het proces door uw kunstwerk voor u te bewerken begeleiden. Allen u moet doen is voorlegt ons uw embleem in een hoogte - het kwaliteitsformaat, werken onze magisch en vertellen ons dan uw gelukkig met het definitieve kunstwerk alvorens het afgaat te drukken. Het is zo gemakkelijk zoals dat!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in