China Gedrukt Document Vakje fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Maggie

Telefoonnummer : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

Douane Gedrukte Kraftpapier-Document Zak

March 17, 2020

bedrijfscases over Douane Gedrukte Kraftpapier-Document Zak

Zijn de douane gedrukte kraftpapier-document zakken een veelzijdige zakoptie, met gebruik die zich van het winkelen, het kleinhandels verhandelen uitstrekken en giftzakken. Eenvoudig en natuurlijk kijkt van een Kraftpapier-klant maakt het om een persoonlijke aanraking met douane volledige Kleurendruk toe te voegen, of een elegante giftmarkering gemakkelijk.

 

 

 


Pas uw Kraftpapier-document zak door tussen een verscheidenheid van stijlen, vormen en grootte aan te kiezen. U kunt van Kraftpapier-zakken met handvatten, of die zonder handvatten kiezen. Kraftpapier-de zakken kunnen ook met een speciaal ontwerp of een patroon worden gedrukt, of u kunt een verscheidenheid van verschillende gekleurde Kraftpapier-klanten voor elk seizoen selecteren. Wanneer het over grootte komt, hebt u een verscheidenheid van opties. Onze grote document het winkelen zakken zijn perfect voor de behandeling van giftvakjes of grote producten gemakkelijk, terwijl de kleine document giftzakken een grote optie voor kleine giften of punten zoals juwelenvakjes zijn.

 

 

 


Kraftpapier-de zakken zijn niet alleen geschikt voor klanten om hun aankopen te dragen, vouwen de zakken ook vlak voor gemakkelijke kleinhandelsopslag in uw zaken op tot zij worden vereist. Het aanpassen van uw Kraftpapier-zakken staat uw zaken toe om voorbij gemak ook te gaan. Deze zakken kunnen gemakkelijk worden aangepast om de veranderende seizoenen of voor verschillend gebruik zoals verkoop of gebeurtenissen aan te passen. Kraftpapier-het winkelen de zakken kunnen als reizend aanplakbord dienen aangezien de klanten de opslag met hun aankopen verlaten. Voor extra bevordering, voeg uw eigen embleem aan de zak met het hete stempelen of etiketten toe. U kunt de blik van uw zak met stevig kleurenpapieren zakdoekje of patroonpapieren zakdoekje en lint omhoog ook kleden. Met deze opties, kunt u een kraftpapier-zak vormen die uw merk aanvult.

 

 

 

 

Yison de verpakking biedt aanpassing aan en onze het document van douanekraftpapier zakken heffen de norm van uw detailhandel op. U kunt uw embleem en contactdetails op hen ertoe brengen om als marketing doeleinden te dienen. Het document van douanekraftpapier de zakken zijn deze dagen in aangezien zij uniciteit aan uw merk toevoegen en de elegantie van uw detailhandel verhogen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in